Köszöntő
A motel
Ajánlat
Történelem
Árak
Elérhetőség

Köszöntő

"Ráckeve a tornyok és a vizek városa, ahol érdemes kikötni!"

Köszöntjük Önöket egy csodálatos kisvárosból, ami pár évvel ezelőtt családunkat is idecsalogatta. Motelunkat családi vállalkozásként hoztuk létre, azzal a hittel, hogy Ráckeve városát az idegenforgalom egyre erősíti, virágoztatja. Turista és Ifjúsági szállónk kialakításánál figyelembe vettük gyermekeink, barátaink véleményét, utazásaink során összegyűjtött tapasztalatainkat és vendéglátással eltöltött éveinket. Mikor megnyitottunk 2007-ben, elhatároztuk, hogy megpróbálunk minden korosztálynak és minél több célcsoportnak megfelelni, törekedtünk az árak mérsékelt meghatározására, hogy mindenkinek elérhető legyen. Elsősorban nagy létszámú társaságoknak osztályoknak, edzőtáboroknak, csapatépítőknek előnyös szállóhelyünk, de családoknak, sőt üzletembereknek is megfelelő megoldást találunk.

Ráckeve, szeretett városunk természeti adottságainál fogva kiváló lehetőséget nyújt túrázóknak, horgászoknak, sportolóknak, kikapcsolódni, fürdőzni vágyó vendégeinknek. Megtalálhatjuk a környéken akár a fergeteges dunaparti csónakos piacunkat, de sétálhatunk a természet mesebeli tájain, elkalandozhatunk történelmi belvárosunkban, gyógyvizünkkel is megismerkedhetnek egy többhektáros erdőben elhelyezkedő, új fürdőben, és akár jól felszerelt, lovardákat is felkereshetnek. A motel központi elhelyezkedése miatt, könnyen megközelíthetőek a városban tartott rendezvények, a Dunaparti sétány, a centrum és vendéglátóegységek is. Egész évben különböző programok kedveskednek az ittlakóknak és az idelátogatóknak egyaránt.

Reméljük felkeltettük érdeklődésüket, látogassanak el városunkba, ismerjék meg vendéglátásunkat és kívánjuk Önöknek, hogy érezzék olyan jól magukat, hogy visszatérjenek hozzánk!

 

Bodáné Tarnói Nóra és Boda Attila

Oázis Park Motel - www.oazispark.hu